tirsdag den 24. august 2010

Månedens billede august 2010

Andre gør det, så ...... :-)
Ganske vist kommer man ikke foran når man går i andres fodspor. Alligevel er det vel lidt af en udfordring, hver måned at skulle finde et billede man selv syntes om!
I dette tilfælde er det et billede fra den vestsvenske skærgård, nærmere bestemt en lille "flække" ved navn Havstensund. Turistmæssigt gør stedet ikke megen væsen af sig. Her går livet sin stille og rolige gang - men her er miljø og der er masser af lystbåde, store som små, der sejler indenskærs, og til det har de brug for en mængde sejlladsafmærkninger. Fyret, der formeligt er "klistret" fast på klippesiden er en del af disse.

4 kommentarer:

 1. Hæ, hæ... Det er altid godt at gå igang med lidt andet en det man måske plejer også selv om det er opfundet (det er der vist ikke meget der ikke er nu om stunder). Månedens billede, omend du starter lidt midt inde i det hele, er en ganske glimrende udfordring. Så velkommen i klubben :0)
  Det er et fint lille sted du viser, det hvide tårn gi'r en glimrende kontrast til de rå klipper (der gad jeg godt bruge lidt tid) Jeg er rigtig glad for at du har givet det en omgang i shoppen, har næsten selv glemt hvordan man gør (ku' være man skulle komme lidt i omdrejninger igen) så tak for inspirationen.

  SvarSlet
 2. Nåå, nu fes den ind... Hæ, hæ... slet du bare en af kommentarene. 'Godkendelse' hæ, hæ selvfølgelig!!! :0))

  SvarSlet
 3. Hej Fif.
  Tak for din kommentar. Næh du har vist ret - stort set intet er uprøvet i denne verden. Men måske man kunne være så heldig at snuble over noget der ikke er prøvet før, men jeg tvivler godt nok.
  Jeg tror vist ikke helt på det med at du skulle have glemt hvordan - og inspiratonen til den form for billedbehandling kommer hovedsageligt fra dig selv - så selv tak.
  Stedet? du er velkommen til at komme derop en gang, så skal jeg nok vise dig rundt :-)

  SvarSlet
 4. He he. Det har jeg gjort. Jeg havde overset den med godkendelsen. I og for sig er det vel en ganske udemærket "foranstaltning" - men måske lidt unødvendig. Tænker lige over om .......

  SvarSlet