torsdag den 3. november 2011

Photography Masters Cup

Dear Erik, 
CONGRATULATIONS on being a Nominee at the 5th Annual Photography Masters Cup with:
Nominee in Nature | Raabjerg Mile


13,321 entries were received from 83 countries and your work received a high percentage of votes overall. Certainly an achievement, well done!  
The Awards Jury represents the industry's biggest names and tastemakers who reviewed the entries online before making the nominations shortlist and honoring 272 title awards in 18 categories. The Awards could not have wished for a better group of professionals to work with.

We will be promoting your nomination through our international network and PR campaign.
Congratulations once again on being a Nominee and we wish you a most successful photography year.
Best regards,

Basil O'Brien
Creative DirectorEfter jeg indsendte billedet i foråret havde jeg faktisk glemt alt om min deltagelse i Masters Cup. For en lille måned siden fik jeg en mail fra Mastes Cup, at mit billede var blevet nomineret og at dommerne ville foretage den endelige votering den 29. oktober, med oplysning om vinderne i de 18 kategorier. Det blev ved nomineringen og dermed heller ikke del i præmiesummen. Jeg får dog i januar tilsendt et diplom for nomineringen. Er det flot, kommer det vel op et sted - er det ikke, hvem ved hvor det så havner? :-)
Nå, men trods alt vel ikke så dårligt at få billedet, blandt over 13.000 andre billeder, nomineret.

Pressemeddelsen kan læses HER

4 kommentarer:

 1. He he... Hvad skulle du dog også gøre med en præmiesum??? Men det sguda meget godt at blive nomineret for noget man har glemt alt om. Anyway, billedet har jo potientiale og er slet ikke så ringe, sååe mon ikke du kan se det på endnu en ostepakke. "Ørkenost med strejf af frisk westerhavs-brise"... Joo, Der er muligheder i det billede :0)

  SvarSlet
 2. Hmmm - den havde jeg ikke lige set.
  Men du har ret - ville sikkert være som med "ostebilledet", flere penge i det.
  Det kunne måske også være glimrende til at sælge en tør og fedtfattig (fedtafgifterne)leverpostej - eller en lufttørret vissenpind af en spegepølse :-)
  Mulighederne er der skam :-)

  SvarSlet
 3. Clap Hands!!! Godt gået Sørensen.
  Ostepakke eller spegepølse...Nja, tror mere på at den havner på en mexicansk slavetequilla flaske :) Jo jo, du få rigelig at holde øje med fremover...hvis du altså håndhæver copyright´en ]:) GOM

  SvarSlet
 4. Hej GOM.
  Jeg tror at jeg, som sidst, må lade tilfældet råde - det andet er sgu for tidskrævende :-)
  Iøvrigt - ret hyggeligt med den sludder forleden dag. Ser frem til en snarlig gentagelse :-)

  SvarSlet