mandag den 23. januar 2012

Hvad er dét?

Hen ad vejen, som man siger - vil jeg forsøge om jeg kan komme om ved motiver der til tider kan være vanskelige at identificere. Med andre ord....HVAD ER DET?

Kom med et bud på hvad dette motiv kan være for en størrelse.

7 kommentarer:

 1. Hmm... Det kunne jo godt være en eller anden form for jysk nordlys, men på den anden side så har du garenteret haft det igennem vridemaskinen.
  Uanset havd så falder billedet i min smag. Med få enkelte midler har du formået at skabe noget der burde hænge på en stor væg og nydes dag for dag. :0)

  SvarSlet
 2. En form for Nordlys er nok ikke helt forkert - dog uden at være det.
  Og nej kære ven - det har så absolut IKKE været gennem vridemaskine eller slige ting. Direkte fra Canon, men dog nedskaleret.

  "Med få enkelte midler har du formået at skabe noget der burde hænge på en stor væg og nydes dag for dag" - mener du dermed en lille ting på en stor væg, eller en stor ting på en stor væg :-)
  Tak for kommentaren.

  SvarSlet
 3. Tja - nu har jeg kigget på det nogle gange, og ud over at det er ganske flot så har jeg ingen anelse om hvad det er.
  Jeg kan se et gulv og nogle farver der minder lidt om de røgede ål fra forrige indlæg så måske er det et af disse populære time-laps af ålens gang fra rygeovn til mavesæk?

  SvarSlet
 4. Hmmm... Hvis det er lige ud af den der kanon-ting, så ville jeg godt nok være en kende bekymret og lige daffe forbi kamerasnedkeren. He, he...

  Jeg mener sørme stor skaberkunst i harmoniske farver og med et lækkert enkelt nærmest tidsløst udtryk. Og det er sgu stor ros herfra. om det så skal være lille/stor, stor/stor, stor/lille eller lille/lille det får du sørme selv lov at bestemme ;0)))

  SvarSlet
 5. @ Jesper. He he - ålens gang fra rygeovn til mavesæk. Den var sgu god, måske så god at det var værd at efterprøve den. Det kræver så bare at man skal sluge et af de der microkameraer for at få de optagelser. Det store problem er så, hvad man får at se undervejs ned til mavesækken. Tror nu jeg afstår fra den oplevelse :-)

  @Fif. Ingen grund til bekymring mht. Kanon-tingen, den er skam okay. Her er det nok snarere betjeningen af grejet der kommer til at halte :-)
  Rart med al den selvbestemmelse, "problemet" er så bare, hvad skal man vælge :-)
  Dit første bud på motivet er dog ikke helt ude i hampen. Det er Beauty det forestiller?
  Motivet er fra Aros i Århus og taget for et par uger siden. Vi var på udstilling for bl.a. at se nogle spændende installationer af;
  Olafur Eliasson: Beauty, 1993,
  dimension variable. Spotlight, water, nozzles, wood, hose, pump.Installation view at ARoS Aarhus Kunstmuseum, Aarhus, DK

  Kig selv på Aros hjemmeside http://www.aros.dk/besoeg-aros/udstillinger/2011/olafur-eliasson/

  SvarSlet
  Svar
  1. Okay... Et luftigt kunstmonster... Hæ, hæ...

   Slet
  2. Luftigt? - vel snarere vandigt :-)

   Slet