søndag den 27. november 2011

Månedens billede november 2011

Vindstød af orkanstyrke - sagde de. Det skal nok passe, i hvert fald blæste det temmelig meget lige ud den eftermiddag sidst i november. Årets første efterårsstorm, og formentlig også den sidste da vinteren (i følge kalenderen) begynder om ganske få dage.
Lokaliteten er Hirtshals havnemole søndag den 27. november under den lovede orkan. Det er længe siden der sidst har blæst sådan her i landet, så fristelsen var for stor - kunne ikke blive hjemme. Den korteste afstand til en vestkysthavn med moler og havnebassiner er Hirtshals - så det blev da også målet for for den lille oplevelses og fototur.
Motivet er havet der er blevet pisket til skum og vælter ind over molen. Der var biler der blev begravet i skummet, herunder os selv. Bilen står nu til en kraftig gang afsaltning :-)

2 kommentarer:

  1. Ej hvor jeg ærger mig over at jeg kørte til Torsminde i stedet for med jer. Ikke fordi Torsminde var godt nok også temmelig luftig men der var vist ikke så mange fotomuligheder som her.

    Fedt at se at det er så flødeagtigt

    SvarSlet
  2. Det forstår jeg godt - din ærgelse.
    Ret speciel oplevelse med al den flødehavskum. Ugen efter så jeg i tv hvordan Tanev og filmholdet formeligt blev begravet i skum, det så "sjovt" ud. Vi så det samme, bare med andre mennesker og biler der absolut skulle ud i det skumhalløj, inkl. os selv :-)

    SvarSlet